BURS HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.


İstanbul Eğitim Vakfı olarak 140 kişilik Burs alan öğrenci sayımızı 2014–2015 yılında 250-350 kişiye çıkartılması planlanmaktadır.

İstanbul Eğitim Vakfı olarak maddi imkânları yetersiz ama kabiliyetli gençlere yurtiçinde, yurtdışında burs imkanı sağlamak, ders araç ve gereçlerini temin etmek, etüt merkezleri oluşturularak ders çalışma salonları oluşturmak, bu etüt merkezlerinde öğrencilerin okul derslerinde yardımcı olmak maksadıyla dersler vermek, kalacak yerleri olmayan öğrencilere yer temin etmek, imkanlar nispetinde amacımız yedirmek ve giydirmektir. Aynı amaçlı diğer vakıflarla işbirliği yapmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

İstanbul Eğitim Vakfının tüm gelirleri hayırsever vatandaşlarımızın yardım ve bağışlarıyla yürütülmektedir.

İstanbul Eğitim Vakfı olarak 140 kişilik Burs alan öğrenci sayımızı 2014–2015 yılında 250-350 kişiye çıkartılması planlanmaktadır.

Kimsesiz sokak çocuklarına sahip çıkarak, onlara sadece barınacakları bir yetimhane değil, aynı zamanda Eğitim ve Öğretimlerini tamamlayabilecekleri sanat veya meslek sahibi olabilecekleri iş atölyelerinden müteşekkil Eğitim kurumları inşa ederek insanlığa hizmet veren faydalı bireyler haline yetiştirmektir.

Eğitim öğretim alanlarında Lise, Yükseköğrenim ve Akademik seviyede yurt içi yurt dışı öğrenim gören gençlere gelecekte söz sahibi olabilmeleri ve sahip olduğumuz manevi değerlere sahip çıkabilecek nesiller yetiştirmek vakıf olarak gayemizdir.
Bu haber 19.02.2016 tarihinde eklenmiş olup toplam 324 defa görüntülenmiştir.
SON HABERLER
ETKİNLİK TAKVİMİ
MİNİ ANKET
Derneğimizin hizmetlerinden yeteri kadar haberdar oluyor musunuz?
  • Evet
  • Hayır
FACEBOOK'TA Dernek
2016 © Dernek | Dernek Ünvanı. Tüm hakları gizlidir. Lütfen detaylı bilgi için Gizlilik Anlaşmasını okuyun.
Tasarım & Yazılım: PENAH YAZILIM