ÖZEL YILDIZ HASOĞLU YÜKSEK ÖĞRENİM KIZ ÖĞRENCİ YURDU


Eğitim ve öğretimlerini tamamlamak amacıyla İstanbul dışından gelen kız öğrencilerin aile sıcaklığı ve güven içerinde konaklayabilecekleri "Özel Yıldız Hasoğlu Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu" hizmete açılmıştır.

Eğitim ve öğretimlerini tamamlamak amacıyla İstanbul dışından gelen kız öğrencilerin aile sıcaklığı ve güven içerinde konaklayabilecekleri "Özel Yıldız Hasoğlu Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu" hizmete açılmıştır. Hacı Muhammet Mehmet Adil Kıbrısi ve Vakıf Başkanı Metin Salman'ında katılımıyla gerçeleşen açılışa birçok misafir katılmıştır.

Yurdumuzda 2,3 ve 4 kişilik odalar bulunmakla birlikte her odada tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Heybeli ada manzaralı yurdumuzun teras katında sıcacık dostluklar kurulmaktadır. Yurt yönetimimiz tamamen alanında yetkin bayan personellerden oluşmaktadır. Öğrencilerimizin binaya güvenli giriş- çıkış yapmaları için elektronik güvenlik kontrolü yapılmaktadır.

Üniversitelerin servis duraklarına yakın mesafede bulunan yurdumuzda sabah kahvaltısı verilmektedir. Ücretsiz ve sınırsız wireless hizmetimizden tüm öğrencilerimiz faydalanabilmektedir.
Bu haber 19.02.2016 tarihinde eklenmiş olup toplam 324 defa görüntülenmiştir.
GALERİ
SON HABERLER
ETKİNLİK TAKVİMİ
MİNİ ANKET
Derneğimizin hizmetlerinden yeteri kadar haberdar oluyor musunuz?
  • Evet
  • Hayır
FACEBOOK'TA Dernek
2016 © Dernek | Dernek Ünvanı. Tüm hakları gizlidir. Lütfen detaylı bilgi için Gizlilik Anlaşmasını okuyun.
Tasarım & Yazılım: PENAH YAZILIM